TopTruck servicepunt

Truck Werkplaats

Huva is deelnemer aan het internationale TopTruck netwerk. Het TopTruck netwerk staat 24 uur per dag in heel Europa klaar om te assisteren bij pech onderweg. Een nederlandse alarmcentrale, bemand door technici met jarenlange pechservice-ervaring, zorgt voor een snelle en soepele afhandeling van de pech-melding. Contante betaling ter plaatse is niet nodig. Na enkele dagen ontvangt de transportondernemer de factuur en een volledig servicerapport.TopTruck netwerk
Diagnose apparatuur                                                                                                                                                                                                                                   
Zowel vrachtwagens als opleggers worden steeds complexer. Wij beschikken daarom altijd over de meest up-to-date diagnoseapparatuur. Hiervoor hebben wij via TopTruck overeenkomsten met de belangrijkste fabrikanten. U als (transport) ondernemer bent zeker van service, onderhoud en reparatie van een hoog kwaliteitsniveau.

Technische Data                                                                                                                                                                                                                           
Onontbeerlijk in een moderne werkplaats is de informatievoorziening. Een TopTruck bedrijf beschikt, dankzij Europese wetgeving en het internationale netwerk, over een zeer uitgebreide database. In deze database staan alle gegevens die nodig zijn om service, onderhoud en reparatie uit te voeren aan het complexe wagenpark van een (transport) onderneming.

TopTruck

Opleidingen                                                                                                                                                                                                                    Het hoge niveau van onze werkplaats is een belangrijk onderdeel van het samenwerkingsverband met TopTruck. Daarom wordt er voor iedere technicus jaarlijks een trainingsprogramma samengesteld. Om het cursusaanbod zo up-to-date mogelijk te houden heeft TopTruck overeenkomsten met de belangrijkste opleidingsinstituten van fabrikanten en systeemonderdelen.

Contactgegevens
Huva B.V. Eersel email
Meerheide 2
5521 DZ Eersel
T: 0497-531180
F: 0497-514003
Huva B.V. Bladel email
Industrieweg 8a
5531 AD Bladel
T: 0497-383845
F: 0497-381255
Huva B.V. Heeze email
Industrieweg 72
5591 JL Heeze
T: 040-2266000
F: 040-2266169

Volg Huva ook via: